Naar inhoud

Mantelzorgcafé "de vier wegen" - dinsdag 24 september 2019 in Vosselaar

mantelzorgcafé
Op dinsdag 24 september 2019 van 14.00 tot 16.30 uur gaat het Mantelzorgcafé door in Vosselaar. Het thema van de namiddag is “Zorgen als mantelzorger voor een kind of jongere met een zware zorgbehoefte”.

Mantelzorgcafé “De Vier Wegen” is een ontmoetingsplek waar personen die zorgen voor een ouder, partner, kind, buur, … terecht kunnen voor een luisterend oor en een deugddoende babbel. De vier wegen is een samenwerking tussen de gemeenten van stadsregio Turnhout: Beerse, Turnhout, Oud-Turnhout en Vosselaar. Elke gemeente bespreekt om beurten een ander thema.

 

Tijdens het Mantelzorgcafé zal een mantelzorger samen met een medewerker van het zorgloket van Het GielsBos een getuigenis brengen over de zorg voor kinderen of volwassenen met een (zware) zorgbehoefte.

 

Het Mantelzorgcafé gaat door op dinsdag 24 september 2019 van 14.00 tot 16.30 uur in zaal Reynaert in Vosselaar. Deelname is gratis. Graag op voorhand inschrijven via e-mail naar anja.vervecken@vosselaar.be of telefonisch op het nummer 014-60 08 20.

 

Het volledige programma van de Mantelzorgcafés in de Stadsregio vindt u op www.mantelzorghub.be

Datum van het bericht: woensdag 11 september 2019
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten